Stephan Visser

 

Mijn naam is Stephan Visser, ik ben geboren in 1985 in Utrecht. Ik woon samen en ben vader van een dochter van drie. Mijn studie fysiotherapie heb ik in 2007 afgerond aan de Hogeschool Utrecht. In 2016 heb ik mijn master sportfysiotherapie afgerond aan de Somt in Amersfoort.

Ik ben blij om vanaf juli 2018 opnieuw werkzaam te zijn bij fysio van Leeuwen. De facelift van de praktijk met prachtige trainingsfaciliteiten zorgen voor een goed werkklimaat als sportfysiotherapeut.

Van 2008 t/m 2018 ben ik werkzaam geweest bij Fc Utrecht. Hier ben ik begonnen als fysiotherapeut bij de jeugdopleiding en zo doorgegroeid als sportfysiotherapeut van het 1e elftal. Ik heb altijd met veel plezier bij deze topsportorganisatie gewerkt. In 2018 heb ik de keuze gemaakt om te stoppen bij Fc Utrecht om zo meer tijd te krijgen voor mijn gezin.

Als sporter ben ik met name aan het hardlopen. Ik heb de laatste vijftien jaar meerdere 10Km’s, halve marathons en de laatste jaren twee marathons gelopen. Ik hoop dat er nog veel mogen volgen, een marathon is een geweldige sportieve en mentale uitdaging.

Als sportfysiotherapeut is het voor mij de drive om het doel van de sporter te behalen. Of dit een breedtesporter, topamateur sporter of topsporter is maakt voor mij eigenlijk geen verschil. Vanuit mijn werk in de topsport ben ik gewend om multi disciplinair te werken. Dit kan binnen de praktijk zijn met de manueel therapeut of osteopaat, maar dat kan ook buiten de praktijk met de huisarts, sportarts of orthopeed voor aanvullende diagnostiek.