Dorothy Gresnigt

d_gresnigt-kerkhof_250x375

Ik ben Dorothy Gresnigt-Kerkhof

Ik ben geboren in 1967, getrouwd en heb kinderen. Sporten is een grote hobby van mij. Vroeger heb ik zelf bij VV de Meern gevoetbald. Op dit moment doe ik aan skeeleren en hardlopen. Vanaf 1989 ben ik bij Hans van Leeuwen in de praktijk werkzaam. Eerst als waarneemster en daarna 17 jaar in vast dienstverband.

Ik heb de cursus Bindweefselmassage en de cursus Babymassage gedaan. De cursus babymassage voor moeder en kind geef ik thuis of in Zeist in een verloskundige praktijk.

Ik ben als fysiotherapeut lid van het KNGF en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister. Daarnaast ben ik sinds 2009 ook gekwalificeerd Bowen-therapeute (zie elders op de site onder de rubriek ‘Technieken’).

E-mailadres Dorothy: dorothy@fysiovanleeuwen.nl

Meer over Bowen-therapie