Anne Roos van Vredendaal

Ik ben  Anne Roos van Vredendaal, geboren en getogen in Maarssen en nu woonachtig in Utrecht.

Sinds jonge leeftijd ben ik altijd bezig geweest met sporten. Na mijn opleiding ben ik als fysiotherapeut aan verschillende sporten verbonden geweest (voetbal, korfbal, zwemmen, basketbal, hardlopen).  Ik vond dit zo leuk dat ik de Master Sportfysiotherapie heb gedaan.

Sinds 2015 ben ik als Master of Science Sportfysiotherapie afgestuurd aan de HU. Ik ben nog steeds verbonden aan de HU, omdat ik naast het beoefenen van het vak fysiotherapie de wetenschap er achter ook erg interessant vind. Via een promotie traject ben ik bij verscheidene onderzoeken betrokken. 

Sportfysiotherapie heeft dus mijn interesse, maar mijn onderzoeksgebieden liggen weer meer bij mensen met een beperking, kinderen en ouderen. Kortom, beweging voor een ieder is mijn interessegebied naast de algemene fysiotherapie.

Als fysiotherapeut sta ik ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister.

E-mailadres Anne Roos: Anne Roos@fysiovanleeuwen.nl